DAHA MUTLU ÇOCUKLAR HUZURLU ANNELER
22.09.2017 09:50:21

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz çocukların oyun oynayabilecekleri, büyüklerin kaynaşıp, komşuluk ilişkilerini pekiştirebilecekleri sosyal alanları kente kazandırmaya devam ediyor.

Göreve geldiği günden bu yana kişi başına düşen yeşil alan ve park sayılarının neredeyse 8 katına çıkarıldığı Başiskele’de bu zamana kadar birbirinden farklı, özgün temalı parklar hizmete açıldı. Mahallelinin çocuklarının ve özellikle annelerin talepleri doğrultusunda birçok bölgeye de yeni çocuk parkları kazandıran Başkan Ayaz bu kapsamda önceki gün Kılıçarslan Mahallesi, Kılıçarslan Caddesi üzerinde yapılan çocuk parkı ve Yeşilyurt Mahallesi’nde peyzaj çalışmaları ile son rötuşları yapılan Mevlana Parkı’na bir dizi ziyarette bulundu.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz : “ Mutlu çocuklar ve onların mutlu olması ile huzur bulan anneler için çocuk parkları ve tema parklarımızı kentimize kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.