"HOŞ GELDİN KOMŞUM"
22.09.2017 11:02:04

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, kentimize taşınan yeni komşularımıza ziyaretlerde bulunuyor.

İlçe olduktan sonra nüfusun %45 oranında arttığı Başiskele’de her geçen gün yeni konut sitelerine yeni komşular taşınıyor. Artık herkes Başiskele’yi yaşamak için tercih ediyor. Başkan Ayaz yeni taşınan komşulara sitelerinde akşam toplantıları düzenleyerek sesleniyor. 7 Yıldızlı kent marka değerinden kente kazandırılacak olan birçok örnek ve öncü projeden bahsediyor. Semt konakları ve bayan spor merkezleri özellikle site sakinlerinin dikkatini çekiyor.

Siteye yerleşen yeni komşular da bu ziyaretten oldukça memnun. Böylece istek, talep ve önerilerini birebir başkana iletebildikleri gibi aynı zamanda belediye hizmetleri hakkında birebir ilk ağızdan bilgi almış oluyorlar. Bu kapsamda Başkan Ayaz önceki gün Yeniköy’de yer alan Mamikler Ali Ağa sitesinde bir toplantı organize etti. Birim müdürlerinin de katılım sağladığı toplantı hoş sohbet ile gerçekleşti.