ESNAF YENİ İŞYERLERİNDEN HİZMET VERİYOR
31.10.2017 10:42:12

Başiskele Belediyesi atıl vaziyette bulunan Yeşilkent Mahallesi Kalıcı Konut İş Merkezleri’ni eğitim tesisine dönüştürmek için hazırlık yaparken iş merkezlerinin zemin katında hizmet veren esnafı mağdur etmemek için yeni iş yerleri yaptı. Yeni iş yerlerine geçen esnaf hizmet vermeye başladı.

Zamanında kalıcı konutlarla birlikte yapılan ve yıllardır atıl vaziyette bulunan Yeşilkent Mahallesi Kalıcı Konut İş Merkezileri eğitim tesislerine dönüştürülüyor. Atıl vaziyette bulunan iş yerlerinin alt katlarında hizmet veren esnafın mağdur olmaması için bu binaların hemen karşısında bulunan 2 dönümlük araziye yeni işyerleri yapan Başiskele Belediyesi çalışmalarını tamamladı. Yeni yerlerine geçen esnaf ticaret hayatına burada devam edecek. Yeni işyerlerinde Yeşilkent Mahalle Muhtarlığı da mahalle halkına hizmet verecek.