UZUN ÖMÜRLÜ BETON YOLLAR
8.11.2017 11:44:39

Ana güzergâhlarda, cadde ve sokaklarda çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi yaptığı beton yollar ile ulaşımda büyük kolaylık sağlıyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalara bir yenisini ekleyen Başiskele Belediyesi Yeniköy Merkez Mahallesi Tuna Sokak ve Yeşilkent Mahallesi Gençlik Sokak’ta beton yol çalışması gerçekleştirdi.

Her gün yeni bir yol açımı yapan ve mevcut yolların bakım onarım çalışmasını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bakım avantajları, ulaşım konforu, verimliliği ile uzun ömürlülüğü gibi birçok avantaja sahip beton yol çalışmalarını ilçe genelinde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Yeniköy Merkez Mahallesi Tuna Sokak ve Yeşilkent Mahallesi Gençlik Sokak’ta beton yol çalışmaları tamamlandı.