Yeni imar yolları açılıyor
Her gün yeni imar yollarının açıldığı veya yol genişletme çalışmalarının yapıldığı Başiskele?de ulaşım ağı da her geçen gün genişliyor.
Bayanlara yönelik 2 spor merkezi daha açılışa hazır
Açıldıkları günden bugüne mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği, hem spor hem dayanışmanın yaşandığı gençlik ve spor merkezlerinin yapımları sürüyor
Estetik ve modern şehir kapıları
İlçenin belli yerlerine Osmanlı mimarisi ve yöresel kültürümüze uygun saat kuleleri ve çeşmeler monte eden Başiskele Belediyesi kent estetiğine katkı

HEDEFİMİZ MÜKEMMELLİK ÖDÜLÜ

EFQM Mükemmellik Modeli ve kalite yolculuğunda önemli adımlar atan Başiskele Belediyesi Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz öncülüğünde Türkiye Mükemmellik Ödülünü almakta kararlı.

Kurumsallaşma konusunda sürdürülebilir bir gelişme ortaya koyan Başiskele Belediyesi’nin mükemmellik yolculuğu 2011 yıllında başladı. Sürekli gelişen bir kurum olan Başiskele Belediyesi; ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi, EFQM Mükemmellikte Yetkinlik Belgelerine sahip.

Başiskele Belediyesi’nin kurumsal mükemmelliğe giden yolda nerede olduğunun değerlendirilmesi, belirlediği misyon ve vizyonu ile birlikte temel kuvvetli yönlerinin ve olası iyileştirme alanlarının farkına varabilmek için her yıl Türkiye Kalite Derneği’nden gelen değerlendirme heyeti belediyenin mükemmellik modeli ve kalite çalışmalarını yerinde inceliyor.

3 gün boyunca Başiskele Belediyesi’nde bulunan değerlendirme heyetini ağırlayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz “Bizler halkımıza ve gelecek nesillerimize eser bırakmak için buradayız. Bizler sahada vatandaş memnuniyeti, içeride personelimizin memnuniyetini ve ailelerini önemsiyoruz. Bu duygu birliği içerisinde çalışıyoruz. Biz bu mükemmellik ve kalite yolculuğunda sonuna kadar gideceğiz ve bu yolculuğu tamamlayacağız”. dedi.

Saha ziyaretlerini tamamlayan ekip geri bildirim raporunu hazırlayarak Türkiye Mükemmellik ödülü yürütme kuruluna bildirdi. Sonuçların önümüzdeki hafta Kader’de düzenlenecek organizasyonla açıklanması planlanıyor.

Tarih 08.11.2017 11:58:14