Halkın İçinden, Halkla İç İçe Başkan
Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve onlarla sohbet eden, istek ve taleplerine çözüm olmaya çalışan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz,
Nüshetiye Caddesine 2 Bin Ton Asfalt
Başiskele Belediyesi alt yapı yenileme veya çeşitli nedenlerle kısmi bozulmaların yaşandığı asfalt yollara anında müdahale ediyor.
Başiskele´nin Yeni Kapalı Pazarı
Başiskele Belediyesi modern kapalı Pazar yerlerine bir yenisi daha ekliyor. Mahalle nüfusunun en yoğun olduğu Barbaros Mahallesi´nde yapımı devam ede

ŞANSLI BAYANLARIN BURSA ÇIKARMASI

Başiskele Belediyesi’ne ait Gençlik ve Spor Merkezleri ile Semt Konakları ve Sosyal Yaşam Merkezleri’nde kayıtlı bulunan üyelere yönelik düzenlenen ücretsiz kültür gezilerinden bir yenisi 300 kişinin katılımı ile gerçekleşti.

Yaklaşık 1 ay önce erkeklere yönelik düzenlenen Bursa gezisinin ardından bu seferde Başiskele Belediyesi Semt Konakları ve Sosyal Yaşam Merkezlerine kayıtlı bulanan bayanlara yönelik gezi düzenlendi. Bu merkezlerde ücretsiz olarak belediyelerin sunduğu birçok hizmetten faydalanan Başiskele’nin şanslı bayanları hem eğitimler ve seminerler ile öğreniyorlar hem de vakitlerini daha kaliteli bir şekilde gerçekleştiriyorlar. Bunların yanı sıra da Belediye’nin düzenlemiş olduğu kültür, tarih ve tuirstik gezilerden de faydalanıyorlar. Bu kapsamda da Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür gezisinde Emir Sultan Hazretleri, yeşil cami, yeşil türbe, Tophane Meydanı, Osman Gazi, Orhan Gazi türbeleri ve Ulu Cami’ne ziyarette bulunuldu. Bayanlar bu geziden son derece memnun kaldıklarını dile getirdiler ve bu fırsatı kendilerine sunan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’a teşekkür ettiler.

Tarih 09.11.2017 11:43:32