YENİ YOLLAR İLÇENİN GELİŞMESİNE KATKI SAĞLIYOR

İmar planlarının oluşturulduğu Başiskele’de, mevcut planlarda yol olarak gözüken ancak talep ve yapılaşmanın olmayışı nedeniyle açılmayan yollar Başiskele’yi tercih eden vatandaşlar için açılıyor.

Vatandaşların konut yapma taleplerini değerlendiren ekipler bu çalışmalarını imar planları doğrultusunda gerçekleştiriyor. Açılan yeni imar yolları ilçenin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağlıyor. Gelişime açık, tercih edilen bir bölge olan Başiskele’de yapılaşma her yıl hızla artış gösteriyor.

Talepler doğrultusunda Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Damlar Mahallesi Duyarlı Sokak, Muhtar Hasan Sokak, Evliyahan Sokak, Azak Sokak’ta yol açımı gerçekleştiriliyor.

Tarih 09.11.2017 12:00:26