BAŞİSKELE YENİKÖY SPOR TESİSİ TAMAMLANIYOR
16.11.2017 10:18:31

Sağlıklı bir nesil için gençliğe önem veren Başiskele Belediyesi gençlik ve spor merkezlerinin yapımlarının yanı sıra amatör spora da yatırım yaparak, gençlerin spor sevgisini ve sporla dolu bir yaşam kazanmalarına yardımcı oluyor.

Amatör spora olan desteğini artırarak sürdüren Başiskele Belediyesi gençlerin yaşam kalitesini arttırmayı, boş zamanlarını sağlıklı biçimde değerlendirebilmeleri, sağlıklı, sosyal ve nitelikli bireyler olarak hayata hazırlamalarına yardımcı oluyor. Bu anlamda Başiskele’de bulunan Yeniköy Spor Kulübü için Atakent Mahallesi’nde tesis inşa eden Başiskele Belediyesi çalışmalarını tamamlamak üzere. Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın kendilerine, gençlere ve amatör spor kulüplerine verdiği destek için teşekkür eden Yeniköy Spor Kulübü Başkanı İhsan Keskin buranın spor ve eğitim yuvası olacağını söyledi.