HABERLER
HALKLA BİRLİKTE ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ
Orjinal Resim
16.11.2017 10:23:43

Başiskele Belediyesi’nin kapılarının sonuna kadar vatandaşa açık olduğu hizmet binası haricinde saha incelemelerinde hem çalışanları hem de halkı ile buluşan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz her hafta bir mahallede Cuma namazı çıkışı bölge halkıyla buluşuyor. Birim müdürleri ve başkan yardımcılarının hazır bulunduğu toplantıda vatandaşlar tarafından aktarılan istek ve öneriler anında istişare edilerek sonuca bağlanıyor.

 

Sürekli kendini geliştiren ve yenileyen bir anlayışla projeleri gerçekleştiren Başiskele Belediyesi, Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın öncülüğünde, vatandaşların takdiri ve sorumluluk bilinciyle ilçeyi güzel yarınlara hazırlıyor. Esnaf ziyaretlerinde, saha incelemelerinde, hasta ve yaşlı ziyaretlerinde, acı ve sevinçli günlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Cuma toplantılarında vatandaşların bakışından mahallelerde yaşanan eksiklileri dinliyor.

 

Yeni bir istişare toplantısını Aydınkent Mahallesi’nde gerçekleştiren Başkan Ayaz Başiskele Belediyesi 2009 yılında kurulduğunu hatırlatarak, 2009 ile 2013 yılları arasında daha çok planlamalar imar uygulamaları yaptık. İmar uygulanmalarının yapılıp çevresinin planlanıp konutlaşmaya açılmasının ardından 2013 yılında 15, 2014 yılında 15, 2016 yılında 15 ruhsat verirken 2017 yılında 52 tane ruhsat vermişiz. Aydınkent Mahallemiz bizim 2009 yılından bu yana çalışmalarımızda ne kadar doğru bir noktadan başladığımızın en belirgin örneğidir diyerek mahalleye yapılan hizmetlerden bahsetti. Daha sonra vatandaşlar söz alarak mahallelerinde yapılmasını istedikleri çalışmaları birinci ağızdan Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’a ilettiler.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım