Abdülhamit Caddesi Genişliyor
16.01.2018 11:30:38

Başiskele'de artan yapılaşmaya karşılık yeni imar yolları açılarak ilçenin gelişmesine, konutlaşmasına ve büyümesine olanak sağlanıyor. Yaşanan hızlı yapılaşma ile gelişen Başiskele’de gelecekte yaşanabilecek araç ve yaya trafiğini dikkate alan Başiskele Belediyesi ulaşımı rahatlatacak birçok çalışma gerçekleştiriyor.

Her zaman vatandaş memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarını gerçekleştiren Başiskele Belediyesi Döngel Mahallesi Abdülhamit Caddesi yol güzergâhında bulunan ev sahiplerinin rızasını alarak yolu genişletiliyor. Çalışmanın gerçekleştirildiği Döngel Mahallesi Abdülhamit Caddesi’nin Bağdat Caddesi’ne bağlanan 800 metrelik kısmı 10 metre genişletilerek dolgu malzemesiyle sağlamlaştırılıyor.