Barbaros Mahallesinde Yol Çalışmaları Başladı
18.01.2018 15:57:29

7 Yıldızlı Başiskele’de çalışmalar kalite ve özveriyle devam ediyor.

İmar yatırımların hızla devam ettiği ilçede yol yapım çalışmaları da hızlı bir şekilde ilerliyor. Daha rahat daha ferah bir Başiskele için tüm ekipleriyle büyük bir özveriyle çalışan Başiskele Belediyesi  halkın talepleri doğrultusunda hizmetlerine devam ediyor.  Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ilçenin yol onarımlarının yanı sıra yeni cadde ve sokaklar da açıyor. Başiskele'de ulaşımın daha sorunsuz ve daha iyi sağlanabilmesi için koordineli bir şekilde azami bir hızla çalışmalar devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü içinde bulunduğumuz kış aylarıyla birlikte Başiskele’de sorunsuz bir altyapı ve üstyapı hedefliyor. Fen İşleri Ekipleri bu doğrultular neticesinde, beton yol çalışmalarının bir yenisini de Barbaros Mahallesi Ergan Sokak’ta gerçekleştiriyor.