HABERLER
İl Emniyet Müdürlüğünün Yeni Adresi Başiskele
Orjinal Resim
16.02.2018 09:12:32

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapım çalışmaları Başiskele’de başladı. Başiskele’nin değerine değer katacak, Çevik Kuvvet, Pasaport Şube ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’ne kadar neredeyse tüm birimlerin yer alacağı emniyet binası ilçeye hareketlilik kazandıracak. Binlerce polisin Başiskele'ye gelmesiyle oluşacak canlılık öncelikli olarak emlak piyasasını canlandıracak, Nüfusun artışı da esnafın yüzünü güldürecek.

 

Emniyetin yeni hizmet kampüsünde 40 dönümlük alanda bütün birimler için geniş ve modern binalar yer alacak. Derince Kaşkaldere İbni Sina Mahallesi İstiklal Caddesi No.304 adresinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni binası Başiskele Mahmutpaşa Mahallesi Baltacı Sokak ve Sultan Beyazıt Sokakları arası, D-130 Karayolu yanı 137 ada, 6-7 parseldeki 40 dönümlük alana yapılıyor.

Mahmutpaşa Mahallesi D-130 Karayolu'na cephesi olan 40 dönümlük arazide çalışmalar başladı. Yapımının yaklaşık 3,5 sene sürmesi planlanan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü binası, gelişen ve gelişmeye açık olan Başiskele'den daha rahat hizmet verecek. Karahanlı Grup İnşaat tarafından başlayan çalışmalarda zemini, üzerine inşaat yapılmasına elverişli hale getirilmesi amacıyla, Jet grout, çalışması yapılıyor.

 

 

 

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım