HABERLER
Sarıçam Belediyesi´nden Belediyemize Ziyaret
Orjinal Resim
14.03.2018 13:39:38

Başiskele Belediyesi’nin kısa zamanda gerçekleştirmiş olduğu başarılar, çevre il ve ilçeler kadar uzak belediyelerin de ilgi ve takdirini topluyor.

Başiskele Belediyesi, dün Adana Sarıçam Belediyesi’nden gelen heyeti ağırladı.

Başiskele Belediyesi’nin EFQM Mükemmellik Modeli çerçevesinde yapmış olduğu çalışmaları yerinde görmek üzere “Kıyaslama Ziyaretine” gelen Adana Sarıçam Belediyesi Heyeti gün boyu belediye binamızı ve birimlerimizi gezerek, örnek çalışmaları yerinde inceledi.

“Kurumsallaşmaya Giden En Hızlı Yol” felsefesi ile 2012 yılında başlatmış olduğumuz EFQM Mükemmelik Modeli çalışmalarını yerinde incelemek ve karşılıklı fikir alış-verişinde bulunmak üzere Adana Sarıçam Belediyesi Kalite ve Strateji Koordinatörü Mesut Aydoğdu ve Kalite ve Strateji Birimi çalışanlarından oluşan bir heyet Belediyemize ziyarette bulundular. Ziyarette, Başiskele Belediyesinin 4 Yıldız Mükemmellik Ödülü süreci ile belediyemizin örnek çalışma ve projelerine ilişkin bilgiler Adana Sarıçam Belediyesi heyetine sunuldu. 

Sarıçam Belediyesi heyeti daha sonra Başkanımız Hüseyin Ayaz’ı makamında ziyaret etti. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini ileten heyet, Başkanımız Ayaz’a da başarılarının devamını diledi. Ziyaret sonunda Başkanımız heyete tablo hediye etti ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Adana, Sarıçam Belediyesi, Başiskele,
l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım