HABERLER
Başiskele Bahara Hazırlanıyor
Orjinal Resim
15.03.2018 12:48:54

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, mesaisine sabah erken saatlerde başlayarak, günlük çalışma programını yetiştirmek adına çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemizin farklı noktalarında çim biçme, bakım, ağaç budama, fidan dikme çalışmalarını yoğunlaştırarak bahara hazırlanıyor.

Başiskele halkının istek ve talepleri doğrultusunda hazırlanan programa göre çalışma yapılan mahallelerde, yeşil alan bakım çalışması, orta refüjlerdeki yeşil alanların bakımı, kuruyan ağaçların yerine yeni fidanların dikilmesi işlemleri yapılıyor. Bahar mevsimine girdiğimiz şu günlerde Başiskelemizin daha yeşil ve güzel görünmesi, halkımızın daha huzurlu bir yaz geçirmesi için ekiplerimiz, vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda peyzaj düzenlemeleri ve bakım çalışmalarına da devam ediyor.

Ekiplerimizin bir kısmı bugün Körfez Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Parkı’nda çim biçme, budam ve bahar temizliği işlemlerini yürütürken, diğer bir kısmı Atakent Mahallesi 3 Aşamalı Park’ta ağaçların bakımı, kuruyan ağaçların yerine yeni fidanların dikilmesi ve çim biçme çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Ekiplerimiz ayrıca Vatan Caddesi orta refüjdeki bitkilerin bakımını ve peyzaj çalışmalarını da gerçekleştiriyor.

 

Başiskele, Başiskele Belediyesi,
l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım