Daha Güzel Bir Başiskele İçin Çalışıyoruz
20.03.2018 12:07:07

Başiskele’nin muhteşem doğa güzelliğine güzellik katan Başiskele Belediyesi içinde bulunduğumuz bahar ayları ile birlikte çalışmalarını hızlandırdı.

Her mahallede semt konağı, gençlik merkezi ve çeşitli spor aktivitelerin olduğu mekânları Başiskele halkıyla buluşturan Başkan Ayaz, sosyal belediyecilik alanında çalışmalarını gerçekleştiriyor. Çocuklarımızın, gençlerimizin, kadın ve yaşlılarımızın ilçemizde daha rahat yaşayabilmesi için bu sosyal tesisler şuanda bir ihtiyaç oluşturuyor. Başiskele Belediyesi de halkın talepleri doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Altınkent Mahallemizde yakında açılacak olan Rabia Hatun Bayan Eğitim ve Spor Merkezi’nde birçok alanda eğitim verilmesi düşünülüyor. İnşaatının sonuna yaklaşılan komplekste Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çevre peyzaj çalışmaları başladı.