Caddeler Yayalar İçin Güvenli Hale Getiriliyor
20.04.2018 15:24:48

Yolları daha kullanışlı ve güvenli bir yapıya kavuşturmak için iyileştirmeler yapan belediye ekiplerimiz, asfalt, parke ve beton yol çalışmalarının yapıldığı cadde ve sokakların baskı beton kaldırımIarı ile çevre düzenlemelerini sürdürüyor.

Her geçen gün gelişen ve büyüyen ilçemizde ihtiyaç duyulan yeni imar yolları açılıyor, açılan bu yollar kısa sürede asfaltlanıyor, parke taşlarıyla veya betonla kaplanıyor. Hizmetlerin vatandaş odaklı yapıldığını ifade eden Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz, 2018 yatırım planı doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Baskı beton kaldırım yapım çalışmaları kapsamında Döngel Mahallesi’nden Altınkent Mahallesi’ne uzanan Kocatepe Caddesi’nin 650 metrelik kısmında görme engelliler için özel yürüme şeritli baskı beton yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, farklı desen ve çizgilerle yaya kaldırımlarını güzelleştiriyor.

kocatepe caddesi, kaldırım çalışması, başiskele, başiskele belediyesi,