HABERLER
Baştacı Annelerimizle Bir Araya Geldik
Orjinal Resim
15.05.2018 15:50:45

Başiskele’de “Anneler Günü” etkinliği Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın katılımı ile Başiskele Sahili Sırça Köşk Bahçesi’nde gerçekleştirildi. Yaklaşık bin kişinin katılım sağladığı programda deyim yerindeyse izdiham vardı.

Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Ak Parti Başiskele Kadın Kollarının organize ettiği Anneler günü programı yaklaşık bin kişinin katılımı ile gerçekleştirildi. Düzenlenen programda masaları gezen Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz bayanlarla sohbet etti, istek ve önerilerini dinledi.

Başkan Ayaz burada yaptığı konuşmada “Hangi cümleleri kurarsak kuralım Annenin merhametini, fedakârlığını, duygularını ayağının altındaki cenneti tarif etme şansımız yok. Hepimiz biliyoruz ki Anneler olmasaydı hiçbir peygamber, hiçbir komutan, hiçbir fatih, Mustafa Kemal Atatürk ve hiçbir zaman Recep Tayyip Erdoğan’lar olmayacaktı”. Dedi.

 Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ayrıca “Bizler mahallelerimizde, okullarımızda ve ev toplantılarımızla sizlerden gelen taleplerin yerine getirilmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Başiskele gelecekte Kocaeli’nin en modern ve seçkin ilçeleri arasındaki yerini gururla alacaktır. Bu yıla kadar siz değerli hanımefendilerimizle bir arada olduk.  İstediklerimizi elde etmek için hayal dünyasında gezmek yerine gerçeklerle karşı karşıya kalıp alın teri döküyor, emek sarf ediyor çok çalışıp gayret gösteriyoruz. Allah şahit ki biz her birimiz kol kola girerek, gönül birliğinde fikir birliği ile istekleriniz ve gelecek nesillerimizin beklentilerini düşünerek hareket ediyoruz.  Bir evladın yetişmesinde en önemli öğretmen annelerdir. Allah analarımıza o merhameti ve sevgiyi vermiş. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren siz annelerin günlerini kutluyorum” dedi.

anneler günü,
l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım