HABERLER
Başiskele´de 6 Bin Kişi İftarda Buluştu
Orjinal Resim
6.06.2018 17:41:23

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, örf ve adetlere, gelenek ve göreneklere sahip çıkarak, birbirini tanıyan tanımayan binlerce kişiyi aynı sofrada buluşturuyor.

7 Yıldızlı Kent Başiskele'de 9 senedir süren gelenek halkında sahiplenmesiyle daha da bereketleniyor. Hafta içi her akşam Başiskele Sahili’nde düzenlenen iftar programına katılım sağlayanların sayısında artış gözlenmesi üzerine 5 bin kişilik olan yemek sayısı 6 bin kişiye çıkarıldı.

Başiskele halkı her yıl aynı sofrada Ramazan’ın bereketini paylaşıyor bu paylaşıma komşu ilçelerden gelen misafirlerini de ortak ediyor. Ramazanın manevi havasında her gün yürekler bir oluyor, beraberlik örneği sergileniyor. Birlik ve beraberliğe şahit olanlar, Başiskele’de yaşamanın gerçekten bir ayrıcalık olduğunu vurguluyor. Sadece aynı aşı paylaşmanın değil, komşuluğun sıcaklığı ve samimiyetin de en üst seviyede olduğu akşamlarda vatandaşlarla bir araya gelen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz iftar programlarına katılarak sofraları güzelleştiren değerli hemşerilerine teşekkür ediyor.

Başiskele’de faaliyet gösteren işletmelerin katkıları ile verilen iftar yemeklerinden bir yenisi Enpay A.Ş tarafından verildi. Katkılarından dolayı Enpay A.Ş İdari İşler Müdürü Kemal Uzun’a Başkan Ayaz adına teşekkür plaketi takdim edildi. İftar sonrasında ise Abdurrahman Önül en güzel ilahilerini Başiskele halkı için seslendirdi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım