HABERLER
Başiskele´de Samimi ve Sevgi Dolu Bayramlaşma
Orjinal Resim
15.06.2018 15:54:28

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın ev sahipliğinde Belediye Hizmet Binası Bahçesi’nde düzenlenen 19. Geleneksel Bayramlaşma programı tam bir bayram havasında geçti.

Ramazan Bayramının 1. Gününde yapılan kent bayramlaşmasına vatandaşlar aileleriyle birlikte katıldı. Sevgi selinin yaşandığı bayramlaşma programında Başkan Hüseyin Ayaz’ı yalnız bırakmayan genç yaşlı herkes birbirinden helallik aldı, iyi niyetlerini dile getirdi. Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Ak Parti Başiskele İlçe Başkan Vekili Mustafa Koral ve ilçe yönetimi, Başiskele ilçe protokolü, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, belediye personeli, sendika temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı bayramlaşma programına katılım oldukça yoğundu.

Programa katılan vatandaşlar yine belediye başkanı Hüseyin Ayaz’a sahip çıkarak birlik ve beraberliğini gösterdi. Sıcak ve güneşli bir havaya karşılık uzun kuyrukların oluştuğu bayramlaşma programında Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve protokol üyeleri vatandaşların bayramını tek tek tebrik etti. Başkan Hüseyin Ayaz " İlçemizde hizmet dolu huzurlu bir ramazan ayını geride bıraktık. Tüm kentimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi. Bayramlaşmanın ardından katılım sağlayan vatandaşlara ikramlarda bulunularak hediyeleri verildi.

l Fotoğraflar
 
Güneşli ve sıcak hava nedeniyle bahçeye vatandaşların mağdur olmaması için çadırlar kuruldu Orjinal Resim
Hediyeler verildi Orjinal Resim
Katılım yüksekti Orjinal Resim
Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz halkla bayramlaştı Orjinal Resim
Programa ilgi büyüktü Orjinal Resim
Samimi Bayramlaşma Orjinal Resim
Uzun kuyruklar oluştu Orjinal Resim
Vatandaşlara içecek ve yiyecekler ikram edildi Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım