HABERLER
Esnaf ve Vatandaş Yapılan Hizmetten Memnun
Orjinal Resim
28.07.2018 23:08:25

Göreve geldiğinden bu yana hız kesmeden belediye hizmetlerini sürdüren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarla da bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Ayaz, Başiskele’nin birçok mahallesinde yürüttüğü esnaf ziyaretlerini bu kez Yeşilyurt ve Vezirçiftliği Mahalleleri'nde gerçekleştirdi. Başkan Hüseyin Ayaz, yaptığı esnaf ziyaretinde esnaflar ile sohbet edip, onların hâl ve hatırlarını sordu. Başkan Ayaz, ziyarette esnafların talep ve önerilerini de dinledi.

Vatandaşın ayağına giderek istek ve önerilerini birinci ağızdan dinleyen onlarla istişare ederek çözüm odaklı çalışmalar gerçekleştiren Başkan Ayaz, istek ve taleplerin ivedilikle yerine getirilmesi için yetkili müdürlere anında talimatlar verdi.

Başkan Hüseyin Ayaz, esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı 7'den 70'e tüm komşularıyla da selamlaştı, onlarla hasbihal etti.

Başkan Ayaz’ın çalışmalarından övgüyle söz eden mahalle esnafı ve vatandaşlar, ziyaretten ve yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım