Mahalleye Dönüşen 7 Köyde Parke Yol Çalışması
30.07.2018 13:50:48

Başiskele Belediyesi mahalleye dönüşen köy yollarına da hizmet götürmeye devam ediyor. Çeşitli nedenlerle bozulan yolların onarımlarını yapan ekipler az kullanılan bağlantı yollarının da iyileştirmelerini yaparak daha kullanışlı hale getiriyor. Başiskele Belediyesi mahalleye dönüşen köylerin birbirine bağlantılı yollarını özellikle aşırı yağışlar başta olmak üzere kötü hava şartlarından etkilenmemesi için bakımlarını yapıyor. Birçok mahallede parke yol çalışması da gerçekleştiren ekipler yerleşim yerleri dışında kalan ve az kullanılan yolları da ulaşıma açık tutuyor. Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu yönde yeni yapacağı çalışma ile 7 mahallede parke yol çalışması gerçekleştirecek. Ekipler Servetiye Cami, Servetiye Karşı, Serindere, Tepecik, Aksığın, Cami Düzü ve Kazandere Mahallerini 34 bin metre bordür taşı kullanarak, 40 bin metrekare parke taşlarıyla kaplayacak.