Damlar Mahallesi´nde Beton Yol Çalışması
13.09.2018 15:56:43

Başiskele Belediyesi, ana arterlerde ve ara sokaklardaki çalışmalarına her gün yenisini ekleyerek devam ediyor. Çalışmaları bir bir tamamlayan ekipler programlar dâhilinde yeni sokakların kaldırım ve parke yapımlarına geçiyor. Damlar Mahallesi Kocayemiş Sokak, Şenyurt Sokak’ta gerçekleştiren ekipler şimdide Palamut Sokak’ta beton yol çalışması gerçekleştiriyor. İnsanların yaşam alanlarını rahat ve sorunsuz hale getirmek, daha sağlıklı ve daha güzel bir ilçede yaşayabilmelerini sağlamak için öncelikle acil olan cadde ve sokaklarda düzenlemeler yapıyor. Altyapı çalışmaları nedeniyle tahrip olan yollar onarılırken kullanılamaz durumda olanlar yeniden asfaltlanıyor, parke taşlarıyla veya betonla kaplanıyor. Bu çalışmalardan birini Damlar Mahallesi’nde gerçekleştiren ekipler Palamut Sokak’ta beton yol çalışması gerçekleştiriyor.