HABERLER
Sporun Kalıcı Adresi Başiskele´ye 13. Spor Merkezi
Orjinal Resim
17.09.2018 17:25:22

Üye sayısının 6 bin kişiye ulaştığı bay ve bayan spor merkezlerinin en yenisi Yeşilyurt Mahallesi’nde açıldı. Erkeklere yönelik yapılan 650 metrekarelik gençlik ve spor merkezinin açılışı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe protokolü ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

Fitness alanı, şark köşesi ve kafeteryası ile birlikte 51 adet spor aletinin bulunduğu Yeşilyurt Mahallesi Gençlik ve Spor Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Olumsuz hava koşullarına rağmen açılışa çok sayıda vatandaşın yanı sıra, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve ilçe yönetimi, Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Nihat Karaaslaner, İlçe Müftüsü Abdulsamet Erkul, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Yapılan hizmetlerle Başiskele halkına değer verdiklerini belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Gençlerimize, kadınlarımıza, Başiskele halkına önem veriyoruz. Gençlerimizin burada hem bedensel olarak spor yapmalarını sağlarken, bir taraftan da milli ve manevi değerlerimize uygun bir şekilde yetişebilecekleri, kendilerini yenileyebilecekleri yeni ortamlar hazırlıyoruz. Bütün açılışlarımıza ve açılış öncesi inşa ettiğimiz eserlerimize destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımıza da Başiskele halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Gençliğin ülkenin geleceği olduğuna ve çok iyi yetiştirilmesi gerektiğine dikkat çeken Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise “Gençlerimiz boşta kaldığı zaman, boşlukta kaldığı zaman elinden kim tutarsa onunla gider. Onun için elinden biz tutacağız. Hayırlı bir evlat olması için güzel bir insan olması için üreten bir insan olması için bunlar bize lazım. Gençliğimiz fidelik gibidir. Gençliği olmayan bir milletin geleceği olmaz. Gençlik bizim geleceğimiz, istikbalimiz. Bunun için onları iyi yetiştirmemiz lazım. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür bütün projelere her türlü maddi, manevi desteği verdik, vermeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile binanın açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından protokol üyeleri tarafından 51 adet spor aletinin bulunduğu spor salonu, şark köşesi ve kafeteryanın yer aldığı merkez incelendi. İnceleme sırasında antrenörlerden bilgi alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu spor aletlerini denedi. Spor merkezinin açılışının ilk gününde 220 kişi kayıt yaptırdı.

Başiskele’de erkeklere yönelik;

Diriliş Gençlik ve Spor Merkezi,

Bahçecik Sosyal Yaşam Gençlik ve Spor Merkezi,

Vezirçiftliği Gençlik ve Spor Merkezi,

Serdar Mahallesi Sosyal Yaşam Gençlik ve Spor Merkezi,

Karadenizliler Mahallesi Gençlik ve Spor Merkezi,

Yaylacık Mahallesi Sosyal Yaşam, Gençlik ve Spor Merkezi.

Kullar Gençlik Eğitim Spor ve Kamp Merkezi

Öncü Gençlik Spor Merkezi 

Başiskele’ de bayanlara yönelik;

Hayme Hatun Bayan Spor Merkezi,

Nene Hatun Bayan Spor Merkezi,

Rabia Hatun Bayan Eğitim ve Spor Merkezi

Sepetlipınar Semt Konağı Spor Merkezi  hizmet veriyor.

spor, başiskele belediyesi, hüseyin ayaz, yeşilyurt mahallesi, spor salonu, ücretsiz, ücretsiz spor salonu
l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım