HABERLER
Baþkan Ayaz:´´Bizimkisi Bir Aþk Hikâyesi´´
Orjinal Resim
1.10.2018 09:08:15

Baþiskele Belediyesi’nin erkeklere ve bayanlara yönelik mahallelerde tamamladýðý ücretsiz spor merkezlerinin açýlýþlarý devam ediyor. Bir hafta önce açýlýþý gerçekleþen erkeklere yönelik gençlik ve sosyal yaþam merkezi sonrasýnda bayanlara yönelik bir yeni spor merkezinin açýlýþý daha gerçekleþtirildi.

Baþiskele Belediye Baþkaný Hüseyin Ayaz, ilçe genelinde hizmete açtýðý ücretsiz spor merkezleri ile saðlýklý yaþamýn kapýlarýný aralýyor. Spor yaparak saðlýklý bir hayat sürdürmek isteyen herkese açýk olan kapalý spor merkezleri mahalle mahalle yaygýnlaþýyor. Modern ve temiz bir ortamda verilen spor eðitimlerine katýlmak isteyenlerin sayýsý da her geçen gün katlanarak artýyor. Bunlardan biri olan Yeþilyurt Mahallesi’nde açýlýþý düzenlenen Hüma Hatun Bayan Spor Merkezi’nin açýlýþ programýna Kocaeli Büyükþehir Belediye Baþkaný Ýbrahim Karaosmanoðlu, AK Parti Ýl Kadýn Kollarý Baþkaný Serpil Yýlmaz, Ak Parti Baþiskele Ýlçe Baþkaný Mustafa Koral, ilçe gençlik ve kadýn kollarý baþkanlarý, Ýlçe Müftüsü Abdulsamet Erkul, Ýlçe Jandarma Komutaný Gürbüz Göksu, muhtarlar, meclis üyeleri ve vatandaþlar katýldý.

BAÞKAN AYAZ: “BU BÝR AÞK HÝKAYESÝDÝR”

Kur’an- ý Kerim tilaveti ile baþlayan programda ilk olarak konuþan Baþiskele Belediye Baþkaný Hüseyin Ayaz, “Oturarak baþarý elde edilemeyeceðini belirterek çalýþmaya, üretmeye ve eser býrakmaya devam edeceðiz.” dedi.

 “Bu bir aþk hikâyesidir” diyen Baþkan Ayaz, “9 yýllýk süre içerinde Baþiskele’nin insanýna, çoluðuna çocuðuna, yaþlýsýna, daðýna taþýna olan aþkýmýzýn, sevgimizin, sevdamýzýn hikâyesi. Bu eserler,  sevmiyorsanýz, dert edinmiyorsanýz, aþýk deðilseniz, koþturmazsanýz, takip etmezseniz ortaya çýkmýyor” dedi. Baþkan Ayaz ayrýca biz çalýþmaya, üretmeye gece gündüz çalýþmaya eserler býrakmaya devam edeceðiz. Yeþilyurt Mahallemiz bu güne kadar 22 milyon 700 bin liralýk yatýrým yaptýk ve yapmaya devam edeceðiz.” diye konuþtu. 

BAÞKAN KARAOSMANOÐLU: “KADINLARIMIZ BAÞIMIZIN TACI”

Kocaeli Büyükþehir Belediye Baþkaný Ýbrahim Karaosmanoðlu ise konuþmasýnda, “Belediye Baþkaný olduðum dönemi hatýrlýyorum hangimize hayal et deseler bugün yaþadýðýmýz nimetleri hayal etmemiz bile mümkün deðil. Allah çalýþana verir. Ter dökmeyene, zahmet çekmeyene rahmet olmaz. Ülke olarak çalýþtýk, ürettik. Kocaeli Türkiye’nin üretim merkezidir. Bugünümüz dünden, yarýnýmýz bugünden daha iyi olacak. Daha çok çalýþacaðýz, daha çok üreteceðiz, kazanacaðýz ve daha varlýklý hale geleceðiz, onurlu bir hayat yaþayacaðýz. Herkes kendi görevini en güzel þekilde yapacak. Ýþte burada da Baþiskele Belediyemiz ve Büyükþehir belediyemiz yerel hizmetleri her geçen gün daha saðlýklý hale getirmek, halkýmýzýn ihtiyaçlarýný karþýlamak için çalýþýyor. Bizler sizler için varýz, sizin adýnýza hizmetler yapýyoruz. Yan gelip yatmýyoruz. Çalýþýnca oluyor. Kadýnlarýmýz baþýmýzýn tacý. Kadýn saðlýklý olacak. Bu tesisleri kazandýran Hüseyin Baþkanýmýzý tebrik ediyorum. Burada sadece spor deðil sosyalleþmede yaþayacak bayanlarýmýz.” dedi.

Yeþilyurt Mahallesi Hüma Hatun Bayan Spor Merkezi, Baþiskele Ýlçe Müftüsü Abdülsamet Erkul’un yaptýðý dua ardýndan kurdele kesimiyle hizmete açýldý.

l Fotoðraflar
 
Site Yönetimi Basýn Yayýn ve Halkla Ýliþkiler Müdürlüðü
K7 Yazýlým