HABERLER
Başiskele´nin Yeni Kapalı Pazarı
Orjinal Resim
22.10.2018 17:37:15

Başiskele Belediyesi modern kapalı Pazar yerlerine bir yenisi daha ekliyor. Mahalle nüfusunun en yoğun olduğu Barbaros Mahallesi’nde yapımı devam eden pazar yeri ilçenin de en büyük kapalı pazar yerlerinden biri olacak.

Yatırımlar ve sosyal projelerle Başiskele’yi yaşanabilir bir ilçe haline getiren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz yoğun mesai harcıyor.  Pazarcı esnafını çadırlar altında zor çalışma koşullarından kurtaran kapalı semt pazarlarında hem esnafı hem vatandaşlar sağlık ve temizlik şartlarına uygun, tuvaleti lavabosu olan, güneşten yağmurdan etkilenmeden huzur içerisinde alış verişlerini yapabiliyorlar.

Bunlardan biri olan Rekreasyon alanı ile birlikte 13 bin 270 m2 alanda yapımı devam eden Barbaros Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nın kullanım alanı 2 bin 640 m2 olacak. İdari bina ve sosyal tesis, mescit, Bay Bayan engelli wc. Zabıta odası, çay ocağı, çocuk oyun parkı, dinlenme ve oturma alanları ile 124 araçlık otopark bulunacak kapalı semt pazarının çelik yapısı tamamlanandı, çevre düzenleme çalışmalarına başlandı.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım