HABERLER
Halkın İçinden, Halkla İç İçe Başkan
Orjinal Resim
22.10.2018 18:09:43

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve onlarla sohbet eden, istek ve taleplerine çözüm olmaya çalışan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, her zaman olduğu gibi halkla iç içe olmayı sürdürüyor.

Düzenlenen programlarda ve vatandaşlarla karşılaştığı her ortamda tüm soruları büyük bir içtenlikle cevaplayan, çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’a vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Başiskeleli komşularıyla selamlaşıp sohbet eden, onların isteklerini ve taleplerini birinci ağızdan dinleyerek onlarla istişarelerde bulunan Başkan Hüseyin Ayaz, vatandaşlardan büyük takdir topluyor.

Başiskele’de böyle bir belediye başkanına sahip oldukları için şanslı olduklarını ve yapılan çalışmaları beğendiklerini dile getiren vatandaşlar Başkan Ayaz’a teşekkürlerini iletiyorlar. Başkan Hüseyin Ayaz’ın kendilerini evlerinde, hasta ve yaşlı ziyaretlerinde, işyerlerinde, cenazelerinde ve düğünlerinde kısacası iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta her zaman ve her yerde yanlarında olduğunu ifade eden Başiskeleliler, bunun için de ayrıca kendisini takdir ediyorlar.

Başkan Hüseyin Ayaz geçtiğimiz günlerde Karadenizliler Mahallesi Gençlik ve Spor Merkezi üyeleri ve Karadenizliler Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

7 Yıldızlı Kent Başiskele’nin esnaflarıyla da sık sık bir araya gelen Başkan Ayaz, son olarak Barbaros Mahallesi’ndeki esnaflarla bir programda bir araya geldi. Başkan Hüseyin Ayaz, yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili kendilerine bilgi verdi ve esnafın sorunlarını dinledi.

Her zaman halkın içinde olan Başkan Hüseyin Ayaz ayrıca AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Meclis üyeleri ile beraber Sahil Mahallesi’ndeki esnaf ve komşularıyla hasbihal etti.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım