Başkan Ayaz´dan İlçe Jandarma Komutanı Göksu´ya Hayırlı Olsun
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele İlçe Jandarma Komutanlığı?na ziyarette bulundu.
Park ve Bahçelere Bakım Onarım
Başiskele´nin her noktasında bulunan park ve bahçelerin bakım ve düzenleme çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü eki
Başkan Ayaz´dan Kocaeli Barosu Başkanı Candemir´e Ziyaret
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve Başiskele Belediyesi kurum avukatları, Kocaeli Barosu´nun ilk kadın başkanı olan Bahar Gültekin Candemir´i

Başkan Ayaz´dan Yerinde Hizmet

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, alt ve üst yapıya yönelik hizmetleri ve çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.

Başiskele Belediyesi, “7 Yıldızlı Kent” vizyonuna uygun olarak vatandaşların istekleri doğrultusunda her alanda yatırım ve hizmetlerine kesintisiz devam ediyor. Başkan Hüseyin  Ayaz da, belediye ekiplerinin yaptığı çalışmaları yerinde takip ediyor.

Başkan Hüseyin Ayaz, Yeniköy Merkez Mahallesi’ndeki üst yapı çalışmalarını Fen İşleri Müdürü Zehra Batmaz ile beraber inceledi. Yeniköy Merkez Mahallesi Mehlika Sokak ve Tuna Sokak’ta da incelemelerde bulunan Başkan Hüseyin Ayaz, sokaklara kaldırım yapılması konusunda Fen İşleri Müdürü’ne talimat verdi.

Başkan Ayaz incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, ilçemizin dört bir yanında çalışmalara devam ettiklerini söyleyerek, "Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için, onların istekleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam veriyoruz. İlçemizi daha modern ve yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımızı gece gündüz, yaz kış demeden sürdürüyoruz. Bugünü değil geleceği düşünerek; uzun ömürlü çalışmalar yapıyoruz." dedi.

Başkan Hüseyin Ayaz, belediye ekiplerinin yaptığı çalışmaları yerinde incelerken karşılaştığı vatandaşlar ve esnafla da sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Tarih 05.11.2018 12:21:08