Tüpraş Okulu Öğrencileri Çocuk Üniversitesi´ne Hayran Kaldı
05.11.2018 17:39:14

Üstün yetenekli öğrencilerin desteklenmesi ve ihtiyaç duydukları eğitimlerini almaları için Kocaeli’de ilk olarak Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz tarafından hayata geçirilen Çocuk Üniversitesi, adını duyan velilerin, öğretmenlerin, il ve ilçe dışında eğitim gören öğrencilerinde ilgi odağı.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda özel yetenekli oldukları belirlenen 8-12 yaş aralığındaki öğrenciler, Başiskele Çocuk Üniversitesi’nde; Bilim, Teknoloji, Sanat ve Spor alanlarında verilen eğitim programlarına katılıyor. Hafta içi kendi okullarında normal eğitimlerine devam eden öğrenciler hafta sonunu farklı öğrenme yöntemleri, araç ve gereçlerin kullanıldığı eğitimlere katılıyor. Başiskele Belediyesi Çocuk Üniversitesi hafta içi ise okulu görmek isteyen ziyaretçilerini ağırlıyor.  Son olarak Körfez Tüpraş İlkokulu öğrencileri ve öğretmenlerini ağırlayan Başiskele Belediyesi Çocuk Üniversitesi’nde öğrenciler oldukça keyifli dakikalar geçirdiler. Sınıfları yetkililer eşliğinde gezen öğrenciler ve öğretmenler hayranlıklarını gizleyemediler.