HABERLER
Başiskele´de yollar genişletiliyor ve asfaltlanıyor
Orjinal Resim
13.11.2018 15:43:43

başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında cadde sokaklarda iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Yerleşim alanlarının giderek arttığı Başiskele’de bu artışa orantılı açılan yeni yollar tamamlanarak bölge halkının kullanımına sunuluyor.

Başiskele’de birçok noktada sürdürülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yollar parke taşları, beton veya sıcak asfaltla kaplanıyor. Asfalt sezonunun yavaş yavaş sona ermeye başlaması üzerine planlanan son cadde ve sokaklar da asfaltlanıyor. Bu çalışmalar kapsamına Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Döngel Mahallesi Mertcan Sokak ve Körfez Mahallesi Vahit Usta Sokak’ta asfalt çalışmalarını tamamladı. İlçe genelinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile yürütülen çalışmalar kapsamında ise Doğantepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde asfalt, Sepetlipınar Mahallesi Demokratlar Caddesi ve Sanayi Caddesinde yol genişletme çalışması gerçekleşiyor.

Başiskele Belediyesi ayrıca Atakent Mahallesi Baysal Sokak ve Azra Sokak’ta asfalt çalışmalarını sürdürürken Barbaros Mahallesi Güneli Sokak, Durak Sokak, Samanlı Sokak ile Duru Sokağı sıcak asfaltla kaplayacak.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım