HABERLER
Doğantepe Mahallesi´nde Değişim
Orjinal Resim
30.11.2018 12:46:32

Başiskele Belediyesi tarafından 2018 Yatırım Programı kapsamında hayata geçirilen projelerle mahalleler yenileniyor, güzelleşiyor. Çocuk oyun alanları, spor ve oturma alanları cadde ve sokak düzenlemeleri, köprü genişletmeleri ve yapılan asfalt çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşan Doğantepe Mahallesi’nde değişim rüzgârları esiyor.

Şehir estetiği ve kent mobilyalarına önem veren Başiskele Belediyesi park yapım çalışmaları ile ilçedeki yeşil alan sayısını arttırırken birbirinden güzel kafeteryalar modern oyun gurupları ile parkları renklendiriyor. Güvenli ve çağın gereklerine uygun olarak hazırlanan parklarda, parkların büyüklüğüne göre fonksiyonları da değişiyor. Çocuk genç yaşlı her kesime hitap edilmesine dikkat edilen park yapımlarında kent estetiği de dikkate alınıyor. Bu çalışmalardan birini Doğantepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde ağaçlık alanın içerisindeki parkta tamamlayan Başiskele Belediyesi son düzenlemeleri yapıyor.

Ayrıca Doğantepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi altından geçen 2 derenin köprü genişleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki cadde sıcak asfaltla kaplandı.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım