Başiskele´de Asfalt Çalışmaları Sürüyor
6.12.2018 15:41:28

Hava koşulları elverdiğince Başiskele’de ihtiyaç duyulan mahallelerde asfaltlama çalışmalarını sürdüren ekipler araç ve yaya ulaşımlarının güvenli bir şekilde sağlanması için düzenleme ve iyileştirme çalışmaları yapıyor.

Başiskele Belediyesi, her gün büyüyen ve gelişen ilçede yeni yollar açarak medeniyete kilometreler eklemeye devam ediyor. Yol onarım ve yapım çalışmalarının sürdüğü Başiskele’de diğer hizmetlerde hız kesmeden yürütülüyor. Yeni açılan yollar, bağlantı yolları ve ara sokaklar asfaltlanırken ilçenin ulaşım yükünü çeken ana güzergâhlar da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile asfaltlanıyor. Hava şartlarının asfalt çalışmalarına müsait olduğu günlerde yapılan asfalt onarım çalışmaları kapsamında her gün 30 ton sıcak asfalt atılırken, Fatih Mahallesi ve Paşadağ Mahallesi’nden geçen Hastane Caddesi üzerinde yapılan yol genişletme ve kavşak düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından bu caddeye yaklaşık 3 bin 500 ton sıcak asfalt serildi.