HABERLER
Bayanlara Yönelik 2 Spor Merkezi Daha Açılışa Hazır
Orjinal Resim
10.12.2018 08:40:46

Açıldıkları günden bugüne mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği, hem spor hem dayanışmanın yaşandığı gençlik ve spor merkezlerinin yapımları sürüyor. Başiskele Belediyesi tarafından bayanlara yönelik Yeniköy Merkez Mahallesi ve Sepetlipınar Mahallesi’nde yapılan spor merkezleri tamamlandı.

Yakın zamanda açılışı gerçekleşecek spor salonlarında Başiskeleli bayanlar aerobik, pilates ve fitness branşlarında profesyonel bayan antrenörler nezaretinde ücretsiz olarak spor yapabilecekler.

Başiskele Belediyesi tarafından bay ve bayanlara yönelik ayrı hizmet veren Sosyal Yaşam ve Spor Merkezleri sağlıklı yaşamın adresi. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ilçe genelinde hizmete açtığı ücretsiz spor merkezleri ile sağlıklı yaşamın kapıları aralanıyor. Spor yaparak sağlıklı bir hayat sürdürmek isteyen herkese açık olan kapalı spor merkezleri planlamalar doğrultusunda yaygınlaşıyor. Bunlardan birinin yapımı Yeniköy Merkez Mahallesi’nde bir diğeri ise Sepetlipınar Mahallesi’nde tamamlandı.

Yeniköy Merkez Mahallesi Kolej Caddesi üzerinde hizmet verecek Azize Hatun Bayan Spor Merkezi 650 metrekare, Sepetlipınar Mahallesi Osman Şenol Caddesi’nde bulunan bayan spor merkezi ise 200 metrekare.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım