Başkan Ayaz´dan Kaymakam Kantay´a Ziyaret
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, veda ziyaretleri kapsamında Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay´ı makamında ziyaret etti.
Başiskele´de Okuma-Yazma Bilmeyen Kalmayacak
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan´ın öncülüğünde, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ülke genelinde başlatılan Okuma-Yazma Sefer
"10 Yılda Başiskele´mizi 7 Yıldızlı Kent Yaptık"
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, 10 yıllık başkanlık sürecini değerlendirerek, "Belediye bütçemizi sevdamız olan Başiskele´mize aktardık ve i

Azize Hatun Bayan Spor Merkezi Açılışa Hazır

Başiskele Belediyesi tarafından bayanlara yönelik Yeniköy Merkez Mahallesi’nde yapılan  Azize Hatun Bayan Spor Merkezi açılışa hazır.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla Gönül Belediyeciliği'ni 7 Yıldızlı Kent Başiskele'de sentezleyerek hizmetlerini ilk günkü aşk ve heyecanla sürdüren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, açılışa hazır hale gelen Azize Hatun Bayan Spor Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Yeniköy Merkez Mahallesi Kolej Caddesi üzerinde yapılan Azize Hatun Bayan Spor Merkezi 20 Ocak Pazar günü saat 14:00’te Başkan Hüseyin Ayaz’ın da katılımıyla hizmete açılacak.

Başiskele’nin dört bir köşesinde açılan spor merkezleri Başiskeleliler tarafından büyük rağbet görüyor. Bayanlara ve erkeklere yönelik ayrı ayrı yapılan spor merkezlerinde Başiskeleliler aerobik, pilates ve fitness branşlarında profesyonel antrenörler nezaretinde ücretsiz olarak spor yapabiliyor. Spor yaparak sağlıklı bir hayat sürdürmek isteyen herkese açık olan spor merkezleri, vatandaşların istekleri ve Başiskele Belediyesi’nin planlamaları doğrultusunda yaygınlaşıyor.

Yeniköy Merkez Mahallesi Kolej Caddesi üzerinde 620 metrekare büyüklüğünde yapılan Azize Hatun Bayan Spor Merkezi’nde kafeterya, pilates, aerobik, fitness, step, soyunma odası, duşlar ve WC’ler bulunuyor.

Tarih 09.01.2019 09:56:00

Başiskele VR