Başkan Ayaz´dan Kaymakam Kantay´a Ziyaret
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, veda ziyaretleri kapsamında Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay´ı makamında ziyaret etti.
Başiskele´de Okuma-Yazma Bilmeyen Kalmayacak
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan´ın öncülüğünde, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ülke genelinde başlatılan Okuma-Yazma Sefer
"10 Yılda Başiskele´mizi 7 Yıldızlı Kent Yaptık"
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, 10 yıllık başkanlık sürecini değerlendirerek, "Belediye bütçemizi sevdamız olan Başiskele´mize aktardık ve i

"Önemli Olan Bu Teşkilatın Bir Neferi Olmak"

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, AK Parti Başiskele Kadın Kolları ile gerçekleştirdiği toplantıda, “AK Parti teşkilatı altında sıfatımız ne olursa olsun, önemli olan bu teşkilatın bir neferi olmaktır.” dedi.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, AK Parti Başiskele Belediye Başkanı Adayı Yasin Özlü ve AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ile beraber, Başiskele İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Karakuş ve yönetimi ve mahalle başkanlarıyla özel bir restoranda istişare toplantısı gerçekleştirdi.

BAŞKAN AYAZ: “İLÇEMİZİ HEP BİRLİKTE MARKALAŞTIRDIK”

Başkan Hüseyin Ayaz yaptığı konuşmada, “Başiskele’mize 10 yıldır yapmış olduğumuz hizmetlerle, yatırımlarla hep birlikte kentimizi markalaştırdık. Bunu hep birlikte gerçekleştirdik. Bugün geldiğimiz bu noktada Başiskele, Kocaeli’nin her ilçesinden gıpta ile bakılan, gıpta ile seyredilen ve yapılan hizmetlerle 7 Yıldızlı Kent Başiskele diye bahsedilen ve aynı zamanda “Kalitede Mükemmellik Belgesi”nin 5. yıldızını almış olan bir kent olarak lanse ediliyor. Bunu tek başına Hüseyin Ayaz’ın yapmış olması mümkün değildir. Bunu AK Parti iktidarlarından almış olduğumuz güç ile hep birlikte biz başardık.” diye konuştu.

BAŞKAN AYAZ’DAN TEŞKİLATA UYARI: 3 AY İÇİN PİYASAYA ÇIKMIŞLARA FIRSAT VERMEYİN

Başkan Hüseyin Ayaz, ilçede yayılan dedikodular konusunda teşkilat üyelerini uyararak şunları söyledi:

“Kim ne derse desin, nasıl konuşursa konuşsun. Artık teknoloji gelişmiş durumda. Hemen o anda bizi arayın. Siz buna fırsat vermeyin. Siz güçlüsünüz, siz bilenlersiniz, Başiskele’yi tanıyanlarsınız. Onlar ise seçime 3 ay kala piyasaya çıkan Başiskele’nin sokaklarının, caddelerinin isimlerini dahi bilmeyen kişilerdir. Emeğinizi yedirmeyin. Alın terinizi, fedakârlıklarınızı 3 ay için piyasaya çıkmış olanlara yedirmeyin.”

“BİZ BU TEŞKİLATTA BULUNMAKTAN ŞEREF DUYAN İNSANLARIZ”

AK Parti teşkilatı çatısı altında bulunmaktan şeref duyan biri olduğunu vurgulayan Başkan Ayaz, “Biz bir teşkilatız. Bizim bu teşkilat içindeki görevimiz, bugün belediye başkanlığı, yarın teşkilat yöneticiliği, sandık müşahitliği. Bizim için fark etmez. Biz bu teşkilata şeref verenler değil, biz bu teşkilatta bulunmaktan şeref duyan insanlarız. Biz bu teşkilattan şeref duyan insanlarız. Biz o yüzden buradayız. Çoluk çocuğumuzun geleceği için buradayız. AK Parti’nin iktidar olduğundan beri ülkemizin, kentimizin, insanlarımızın elde ettiği değerlerin, kazançların neler olduğuna bir bakın. Biz bu değerleri ve kazanımları kaybetmeyi göze alamayız. O yüzden hep birlikte daha çok, daha fazla çalışmalıyız.” diye konuştu.

Başkan Hüseyin Ayaz, Başiskele’de AK Parti’nin zafer sancağının daha yüksekte dalgalanması için herkesin taşın altına elini koymasını ifade ederek, “AK Parti teşkilatı altında sıfatımız ne olursa olsun, önemli olan bu teşkilatın bir neferi olmaktır. Yasin Özlü kardeşimizin bu seçimde benden daha fazla oy alması için hep birlikte daha fazla çalışacağız.” dedi.

Tarih 23.01.2019 09:32:21

Başiskele VR