HABERLER
Başkan Ayaz´dan Personeline: Evimin Kapısı Hepinize Açık
Orjinal Resim
20.03.2019 17:01:24

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele’nin Kurucu Belediye Başkanı olarak göreve başladığı günden bu ana kadar komşularına hizmetkâr olmaya devam ediyor. Başkan Ayaz, Gölcük sınırında bulunan parkın açılışını vatandaşların ve personelin katılımıyla gerçekleştirdi.

Başiskele’ye 10 yıldır büyük bir aşk ve sevdayla hizmet eden Başkan Hüseyin Ayaz, belediye başkanlığı görevinin sona ermesine az bir zaman kala halkı için hizmet etmeye devam ediyor. Başiskele’yi 10 yılda 7 Yıldızlı Kent markasıyla tüm Türkiye’ye tanıtan ve Kocaeli’nin gıpta ile takip edilen ilçesi yapan Başkan Ayaz, Ovacık Mahallesi’nden Sepetlipınar Mahallesi’ne kadar, 209 km² alanda eşit hizmet anlayışıyla çalışarak Başiskeleliler’in gönlünde taht kurdu.

Başiskele'nin değerine değer katmaya devam eden Başkan Hüseyin Ayaz, Yeniköy Merkez Mahallesi’ne yeni bir park daha kazandırdı. Bahçe Park'ın açılışına Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri başta olmak üzere çok sayıda personel ve mahalle sakinleri katılım gösterdi.

BAŞKAN AYAZ: “YASİN ÖZLÜ KARDEŞİMİZE DESTEĞİMİZ TAMDIR”

Başkan Ayaz yaptığı konuşmada, “2009 yılında Başiskele Belediye Başkanlığına aday olduğumda o günkü 5 beldenin çalışanları da dahil şu ana kadar hiçbir emekçi arkadaşımızı ve ailesini mağdur etmedik. Bizden sonra gelecek olan Yasin Özlü kardeşimiz de sizleri mağdur etmeyecektir.” dedi.

Başiskele'de daha önceki seçimler öncesi 10 yıldır belediye çalışanlarını bir araya getirip hiç toplantı yapmadığını ifade eden Başkan Hüseyin Ayaz, Cumhur İttifakı AK Parti Başiskele Belediye Başkan Adayı Yasin Özlü'yü desteklediğini yineledi.

BAŞKAN AYAZ BİRLİK VE BERABERLİĞE VURGU YAPTI

Her konuşmasında olduğu gibi bu konuşmasında da birlik ve beraberliğe vurgu yapan Başkan Ayaz, “Aynı görüşte aynı zihniyette aynı heyecanda aynı hizmet aşkında olmak zorundayız. Böyle olursak birlik ve beraberlikten güç doğuyor, kuvvet doğuyor, hizmet doğuyor ve Başiskele kazanıyor.” diye konuştu.

Başkan Hüseyin Ayaz, “Ben bu güne kadar hiç bir siyasiyi kendime hedef almadım. Hiç kimseyi kötülemedim. Hala da kötülemiyorum ama birileri çıkıp ta benim 550 tane çalışan arkadaşımın emeğiyle dalga geçerlerse, gece yarısı kamyon sırtında yola tuz atan arkadaşımın emeğini hiçe sayarlarsa karşılarında beni bulurlar. Onlar 10 yıl öncesini bilmiyorlar. Siz biliyorsunuz. Bu sokaklarda sıcaklarda nasıl asfalt attığınızı, kış aylarında nasıl karla mücadele ettiğinizi, park ve bahçelerde nasıl temizlik yaptığınızı en iyi bilenler sizlersiniz. Sizin emeğinizi küçümseyenler sizden oy istiyorlar. Sizin emeğinize saygı duymayanlara, itibar etmeyin. Biz Başiskele'yi belediye personellerimiz ve halkımızla birlikte Kocaeli'de parmakla gösterilen bir ilçe yaptık. Başiskele'yi 5 tane köyden almıştık. Bu 5 köyü ihya edenlerin hepsi burada. Emeğinizi hafife aldırmayın, sizin emeğinizle dalga geçirtmeyin.

“BİZ HEPİMİZ KOSKOCA BİR AİLEYİZ”

Başkan Hüseyin Ayaz mesai arkadaşlarına sahip çıkarak, “Biz hepimiz beraber bir ekibiz. Koskoca 550 kişiden oluşan bir aileyiz ve bugüne kadar kimseyi kimseye ezdirmedik. Hiç birinizi sokaklarda boynu büktürmedik. Kapımıza gelen kimseyi asla boş çevirmedik hiç kimseyi. Ben size güveniyorum ve yine bu süreçte de istisnasız her biriniz için evimin kapısı hepinize açık. Yine sizinle hüzünlenir sizinle sevinirim.” ifadelerini kullandı.

Başkan Hüseyin Ayaz, mesai arkadaşlarından helallik isteyerek sözlerini sonlandırdı.

Başiskele Belediye Başkan Hüseyin Ayaz'ın konuşmasının ardından Bahçe Park açılışını yaparak bölge halkının hizmetine sundu.

YAKLAŞIK 3 BİN 500 METRE KARE BÜYÜKLÜĞÜNDE

Hizmete açılan Bahçe Park, yaklaşık 3 bin 500 metrekare üzerinde kuruldu. Parkın içinde 2 kuleli robot temalı oyun grubu, 2 adet tahterevalli, 1 adet salıncak, 200 metrekare büyüklüğünde 1 adet futbol sahası ile 1 adet basketbol sahası, fitness grupları, 6 tane bank ve 5 adet kamelya bulunuyor.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım