Başiskele´de Yol ve Kaldırımlara Bakım Onarım
14.05.2019 16:08:13

Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde asfalt bakım-onarım ve yama çalışmalarını, kilitli parke taşı bakım ve yenileme, kaldırım tamir çalışmalarını, yağmur suyu atık ve mazgal tamiri çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.

Başiskele Belediyesi’nin vatandaşların hayatını kolaylaştırmak, yaya ve araç trafiğini düzenlemek, daha güvenli yollar ve kaldırımlar için başlattığı bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçede çeşitli nedenlerle deforme olan yollarda çalışmalar yapan Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin birçok noktasında bir yandan kaldırım, asfalt, yol açma, mazgal tamiri, parke taş yol yapım işlerini devam ettirirken diğer yandan asfalt yama çalışmalarını da sürdürüyor.

Belediye ekipleri, ilçenin modern ve estetik dokusuna zarar veren durumları ortadan kaldırıyor. Ekipler, son olarak Serdar Mahallesi Yavuz Caddesi, Barbaros Mahallesi Millet Caddesi ve Vezirçiftliği Mahallesi Yalkım Sokak’ta asfalt yama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Fatih Mahallesi Osman Usta Sokak, Yeşilyurt Mahallesi Açıkgöz Sokak ve Muhtar Cafer Sokak’ın parke yollarının tamir bakım ve onarımını gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tınaztepe Caddesi’nin, Kullar Yakacık Çoban Sokak’ın ve bir çok sokak ve caddenin kaldırım tamiratını tamamlayarak yayaların hizmetine sundu.

YAĞMUR SUYU ALICILARA VE MAZGALARA NEŞTER

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde tıkanan ya da yıpranan ve kırılan yağmur suyu alıcılara ve mazgallara neşter vurdu. Kentin her mahallesine çıkartma yapan ekipler, cadde ve sokaklardaki yağmur suyu alıcılarını ve mazgalları tamir ettiler. Başiskele’nin çoğu mahallesinde bu çalışmaları gerçekleştiren ekipler son olarak, Sahil Mahallesi Liman Caddesi, Aydınkent Mahallesi Hacı Mecit Bulvarı ve Fatih Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde bulunan yağmur suyu alıcıları ve mazgalların bakım ve onarımlarını tamamladılar.

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, “Başiskelemiz’de bozuk ve kötü görüntüye sahip yol bırakmamak adına büyük bir gayret ile çalışıyoruz. Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını ilçemizin birçok noktasında titizlikle sürdürüyor. Yol bakım, onarım, yenileme ve asfaltlama çalışmalarımız ile vatandaşlarımıza kaliteli bir yaşam ve sağlıklı ulaşım imkânı sunmak istiyoruz.” dedi.

asfaltyama_14052019160708-3_1024_768.jpeg Orjinal Resim
asfaltyama2_14052019160716-3_1024_768.jpeg Orjinal Resim