Başiskele´ye Yeni Açık Otopark
14.06.2019 10:44:50

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, göreve başladığından itibaren seçim beyannamesinde yer alan vaatlerini yerine getirmeye devam ediyor.

Başiskele’de nüfus artışıyla birlikte yoğunlaşan şehir içi trafiğini rahatlatabilmek için, araç trafiğinin yoğunluğu doğrultusunda otopark ihtiyacı bulunan lokasyonlara yeni otopark kazandırılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Yasin Özlü’nün talimatıyla hummalı bir çalışma gerçekleştirerek Yeşilyurt Mahallesi’nde Yuvacık Başiskele Camii karşısında Serkan ve Fırın Sokak arasındaki yaklaşık 10 bin metrekarelik alanı açık otopark yaptı.

Vatandaşların ücretsiz olarak araçlarını park edebildiği açık otoparkın yanına, ayrıca kamelyalar da konarak Başiskeleliler’in huzurla oturup dinlenebileceği dinlenme alanları oluşturuldu.