Vezirçiftliği´nde "El Emeği Göz Nuru Sergisi" Açıldı
20.06.2019 09:33:38

Başiskele Belediyesi’ne bağlı Vezirçiftliği Semt Konağı kadın kursiyerleri tarafından hazırlanan 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı dönem sonu el sanatları sergisi açıldı.

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Başkan Yardımcısı Sema Arat ile birlikte Vezirçiftliği Semt Konağı’nda yıl boyunca dikiş nakış, el sanatları gibi çeşitli alanlarda eğitim gören kadın kursiyerler tarafından üretilen el emeği göz nuru ürünlerin yıl sonu sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

El emeği göz nuru ile yapılan, nakış nakış işlenen ürünlerin yer aldığı sergiyi gezen Başkan Özlü, emeği geçen tüm eğitmenleri ve kursiyerleri tebrik etti.

Başkan Özlü, ayrıca semt konağında Kur’an-ı Kerim ve özel eğitim kursunda ders gören çocukları ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti.