HABERLER
Belediye Personeli ve Muhtarlara Sosyal Hizmet Eğitimi
Orjinal Resim
26.06.2019 16:35:24

“Sosyal Belediyecilik” anlayışıyla vatandaşlara hizmet veren Başiskele Belediyesi, Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün talimatıyla hizmet içi eğitimlerine devam ediyor.

Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Sosyal Hizmet Modelleri ve Uygulamaları Eğitimi” Başiskele Belediyesi Meclis Binası’nda gerçekleştirildi.

Gölcük Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün uzman ekipleri tarafından verilen eğitime Sağlık İşleri Müdürü Kader Kaya, Muhtarlık İşleri Müdürü Selim Karaosmanoğlu, belediye personelleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Gölcük Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekili Ebru Aygün Dilek, Sosyolog Emine Gül, Çocuk Gelişimcisi Eda Aksu, Psikolog Ali Ruhan Çelik tarafından verilen eğitimde Aile ve Sosyal Destek Programı (ASDEP), Engelli ve Yaşlı Bakım Hizmetleri, Engelli Evde Bakım Hizmeti, Engelli Kimlik Kartı işlemleri, Şehit Yakını ve Gazilere Yönelik Hizmetler, Kadınlara Yönelik Hizmetler, Doğum Yardımı, Çocuklara Yönelik Danışmanlık, Sağlık, Eğitim ve Bakım Tedbir Kararları, Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti, Sokakta Çalıştığı Tespit Edilen Çocuklar ve Ailelerine Verilen Hizmetler ve Koruyucu Aile Hizmeti konuları bir sunum eşliğinde anlatıldı.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım