Başiskele Sokak ve Caddelerine Bayram Temizliği
9.08.2019 14:59:33

Başiskele Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde temizlik, çevre düzenleme, bakım ve onarım çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’nün talimatıyla tüm belediye birimleri, Başiskeleliler’in ve çevre ilçelerden gelecek misafirlerin Kurban Bayramı’nda herhangi bir mağduriyet yaşamaması, rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için seferber oldu.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde ana arterleri, sokak ve caddeleri, çöp toplanma alanlarını özel araçlarla süpürerek tazyikli su ile yıkadı. Kalabalık bir ekip tarafından, yürütülen çalışmalarda yollar tazyikli su ile yıkanırken, sokak ve caddelerdeki ağaç ve bitkiler sulandı. Hava sıcakları dolayısıyla kötü koku oluşumunu engellemek için de çalışmalar yapan temizlik ekipleri, kentin farklı noktalarında yer alan çöp konteynerlarını da dezenfekte ettiler.