HABERLER
17 Ağustos Deprem Şehitlerimiz Başiskele´de Anılacak
Orjinal Resim
15.08.2019 11:13:14

Başiskele’de her yıl olduğu gibi bu yıl da 17 Ağustos Deprem Şehitlerimiz düzenlenen programlarla anılacak.

Başiskele Belediyesi ve Başiskele Müftülüğü işbirliğiyle, cami dernekleri, imam-hatiplerin ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen ve Başiskele’de geleneksel hale gelen anma programları geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da 5 ayrı yerde düzenlenecek.

17 Ağustos Deprem Şehitlerimiz ilk olarak, 15 Ağustos 2019’da Kullar Merkez Camii’nde akşam ve yatsı namazı vakitleri arasında dualarla anılacak. Deprem şehitlerimiz için 17 Ağustos Cumartesi günü ise öğle namazı sonrası Bahçecik Merkez Mezarlığı’nda, ikindi namazı sonrası Yeniköy Merkez Mezarlığı’nda, akşam namazı sonrası Yeşilyurt Mahallesi Merkez Camii ve Altınkent Mahallesi Merkez Camii’nde Kuran-ı Kerim Tilaveti ve dua yapılacak.  

BAŞKAN YASİN ÖZLÜ: DEPREM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANACAĞIZ

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, düzenlenen anma programlarıyla ilgili olarak, “Asrın felaketi 17 Ağustos Marmara Depremi’nin üzerinden tam 20 yıl geçti. Ama yaşanan acılar hala taze. 17 Ağustos Deprem Şehitlerimizi unutmadık. Bu yıl da şehitlerimizi rahmetle anmak için Başiskele Müftülüğümüz ile birlikte anma programları hazırladık. Anma programlarımıza tüm hemşehrilerimi davet ediyorum.” dedi.

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım