Başiskele´ye Uzun Ömürlü Parke Yollar
27.08.2019 12:00:07

Başiskele Belediyesi ilçedeki tüm mahallelerde yol ve kaldırım çalışmalarını durmaksızın sürdürüyor.

Başiskele Belediyesi imarlı yapılaşmanın, konutlaşmanın hızla arttığı bölgelerde yeni yollar açmaya devam ederken, altyapısı biten yolları kilitli parke taşlarıyla kaplayarak vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor.

‘YOL MEDENİYETTİR’

“Yol Medeniyettir” sloganıyla Başiskele genelinde yolları ve kaldırımları yenileyen ve kenti modern, daha yaşanabilir hale getiren Başiskele Belediyesi, vatandaşların ulaşımlarında aksaklık yaşamamaları için gereken gerekli çalışmaları sürdürüyor.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün talimatıyla belediye ekipleri, vatandaşların istekleri doğrultusunda ve belirlenen program kapsamında ilçenin her mahallesinde cadde ve sokaklarda çalışmalar gerçekleştiriyor.

Ekipler, Seymen Mahallesi’nde Bağcı ve Cedit Sokak’ın yollarını kilitli parke taşlarıyla kaplıyor. Yeniköy Merkez Mahallesi’nde de ekipler, Çınar Caddesi’nde kaldırımları kilitli parke taşıyla kaplamaya devam ediyor.

Dogantepe_cumhuriyet_caddesi_27082019120004-4_1024_768.jpeg Orjinal Resim
ParkeKaldirimYapim_27082019120004-5_1024_768.jpeg Orjinal Resim