HABERLER
Başiskele´de Park ve Bahçelere Bakım Onarım
Orjinal Resim
28.08.2019 10:51:39

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri mesire alanı, park ve yeşil alanlarda çim biçme, budama, çevre düzenlemesi, temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor.

Yapılan incelemeler ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını şekillendiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların ailece yoğun olarak kullandığı yerlerin başlarında gelen park, bahçeler ve mesire alanlarında bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belirlenen plan doğrultusunda park, yeşil alan bakım çalışması, kaldırım kenarları ve refüjlerde yabani ot temizleme işi yapan ekipler, çimlerin biçilmesi, çöplerin temizlenmesi, dış görüntüsü iyi olmayan alanların boyanması, kent mobilyalarının tamir edilmesi ve verniklenmesi çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Yaz mevsiminin son günlerine girdiğimiz bu günlerde vatandaşlarımızın özellikle çocukların dışarıda daha fazla zaman geçirdikleri parklarda, çocuklarımızın daha rahat oyun oynamaları, ailelerimizin de güzel vakit geçirebilecekleri sosyal alanların temizliklerini ve bakımlarını gerçekleştirme üzere yaz boyunca yoğun mesai yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Kentimizin dört bir yanında yürüttüğümüz çalışmalarla vatandaşlarımızın, ‘Mavi Bir Elmas, Yeşil Bir Zümrüt Başiskelemiz’in güzel havasında ve manzarasında gönüllerince eğlenmelerini ve dinlenmelerini istiyoruz.” dedi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım