İki Sokak Daha Parke Taşlarıyla Kaplandı
30.09.2019 10:19:23

Başiskele Belediyesi, vatandaşların talepleri doğrultusunda Başiskele’nin dört bir köşesinde alt ve üst yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Vatandaşların uzun yıllar kullanabileceği hizmetleri hayata geçirmeyi hedefleyen Başiskele Belediyesi, alt yapısı tamamlanan cadde ve sokakları asfalt ve kilitli parke taşlarıyla kaplıyor.

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Şehitekrem Mahallesi Yıldızeli Caddesi ve Zorer Sokak’ın kilitli parke yol çalışmalarını tamamladı.

Kentleşmenin ve medeniyetleşmenin en önemli ayağının yollar olduğunu vurgulayan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, asfalt ve parke yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini, kış gelmeden tüm cadde ve sokağın bakım ve onarımının gerçekleşeceğini söyledi.