Semt Konakları´nda Yeni Dönem Kursları Başladı
04.10.2019 11:24:32

Başiskele Belediyesi’ne bağlı semt konaklarında yeni dönem eğitimler yoğun bir katılımla başladı.

Kentin birçok mahallesinde 7’den 70’e her Başiskeleli’ye hizmet veren Başiskele Belediyesi, Semt Konakları’nda eğitim, sağlık, kültür gibi pek çok hizmet ücretsiz olarak vatandaşa sunuluyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla yaşam boyu eğitime büyük önem veren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, her konuda olduğu gibi eğitim konusunda da hemşehrilerinin taleplerini yerine getiriyor. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda faaliyetlerine devam eden semt konaklarında yeni dönem eğitimler büyük bir ilgiyle karşılandı. Yeşilkent Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi'nde Başiskele İlçe Müftülüğü işbirliğiyle kadınlara yönelik Kur’an Kursu eğitimleri başladı. Tecvid ve Siyer derslerinin de verildiği kursta kadınlar, birlikte öğrenmenin yanı sıra komşuluk ilişkilerini geliştirme ve kaynaşma imkanı buldular.