HABERLER
Başiskele Cazibe Merkezi Olmaya Devam Ediyor
Orjinal Resim
15.10.2019 15:54:17

Başiskele Belediyesi’nin yapmış olduğu yatırımlar sonucunda Kocaeli’nin cazibe merkezi olmaya devam eden Başiskele girişimcilerin de yeni adresi oldu.

'Gönül Belediyeciliği' ile göreve geldiği günden bu yana çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, kente katma değer katan girişimcileri Başiskele’ye çekmeye devam ediyor. Kocaeli’nin en eski yerleşim yerlerinden biri olan Başiskele, değişen ve gelişen modern yapısıyla, artan nüfusuyla şehrin yeni cazibe merkezi oluyor.

Daha önce İzmit'te Haldız İş Merkezi'nde faaliyet gösteren Atılımcı İş Adamları Derneği (ATİK), Başiskele Karadenizliler Mahallesi D-130 Karayolu Caddesi No:244 adresinde bulunan yeni yerine taşındı. ATİK’in yeni dernek merkezi gerçekleşen törenle hizmete açıldı. 640 metre kullanım alanı olan ve 2 katlı olan yeni merkezin açılış törenine Kocaeli Büyükşehir Başkanvekili Yaşar Çakmak, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, CHP eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, STK başkanları, iş adamları katıldı.

BAŞKAN ÖZLÜ: BAŞİSKELE’YE ÖNEMLİ YATIRIM

Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü, ATİK’in tüm üyelerini tanıdığını ifade ederek, “Derneğin böyle bir binayı ilçemize kazandırmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Burası sadece bir dernek değil, kentin kullanacağı bir alan olarak tasarlanması bizi mutlu etmiştir. Başiskelemiz’in geleceği açısından çok önemli yatırım.” dedi.

Başiskele Kaymakamı Atilla Kantay ise, Başiskele’ye bir iş adamları derneğinin kurulmasından memnuniyet duyduklarını kaydetti.

KOCAELİ’DE YİNE BİR İLK BAŞİSKELE’YE

Kocaeli’de ilk olma özelliği taşıyan çocuk eğlence merkezi konseptiyle dizayn edilen ilk kafe Başiskele’de açıldı. Körfez Mahallesi D-130 Karayolu No:167 adresinde hizmete giren Cafe Joy Tostos Park, hem aileleri hem de çocukların yüzlerini güldürecek.

Özlem Dede ve Kübra Dede ortaklığında açılan kafenin açılışına Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Cafe Joy Tostos Park, hem ailelerin hem de çocukların eğlenceli vakit geçirebileceği bir konsepte hazırlandı. Burada farklı oyun grubu, eğlenceli makinalar ile çocuklar gönüllerince oyun oynarken, aileler ise yemek yemenin keyfini yaşayacak.  

BAŞİSKELE’NİN EŞSİZ MANZARASINDA ÇAY VE KAHVE KEYFİ

Başiskele'nin güzide mahallelerinden, manzarası ile herkesi kendine hayran bırakan Şehitekrem Mahallesi’nde Başiskeleli girişimci Emre Uslu ve eşinin modern ve estetik bir konseptte hazırlamış olduğu Hemdem Kahve hizmete açıldı.

Hemdem Kahve’nin açılışına Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başkan Yardımcısı Sema Arat, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dualar eşliğinde açılış kurdelesini işletme sahipleriyle kesen Başkan M. Yasin Özlü, “Başiskelemiz’e değer katan böyle mekanların artmasını istiyoruz ve girişimci kardeşlerimizi destekliyoruz. Bu mekanın kardeşlerimiz, mahallemiz, ilçemiz ve ilimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Başiskele’nin eşsiz manzarası eşliğinde sıcak çay ve kahve keyfinin, çeşitli tatlarda lezzetli unlu mamullerinin yer aldığı kafede, bir de bilardo salonu bulunmakta. Kafe, ayrıca doğum günleri, kutlamalar, etkinlikler ve özel günler için de Başiskeleliler’e hizmet verecek.  

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım