HABERLER
Başkan Özlü´den Başiskele İlçe Başkanlarına Ziyaret
Orjinal Resim
17.10.2019 10:00:38

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Saadet Partisi (SP) ilçe başkanlarını ziyaret etti.

Başkan Özlü, Başiskele’de yaşayan herkese ve her kesime daha iyi hizmet sunmak için belediye meclisinde üyesi bulunan siyasi parti teşkilatlarıyla istişarelerini sürdürüyor. Başkan Özlü, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ile birlikte ilk olarak CHP Başiskele İlçe teşkilatını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Arif Gökyıldız ile bir araya geldi. Yaklaşık bir saat süren toplantıda Başiskele’ye yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Başkan M.Yasin Özlü, daha sonra Saadet Partisi Başiskele ilçe binasını ziyaret etti. Başkan Özlü burada Saadet Partisi Başiskele İlçe Başkanı Ethem Karataş, Saadet Partisi Belediye Meclis Üyeleri ve partililer tarafından karşılandı. Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye bu ziyaretinde de AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral eşlik etti. Ziyarette Başiskele’nin geleceği konusunda istişarelerde bulunurken, hep birlikte daha güzel bir Başiskele için uyum içinde çalışacaklarının mesajı verildi.     

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım