HABERLER
Başkan Özlü: Biz Birlikte Başiskele´yiz
Orjinal Resim
21.10.2019 09:01:03

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Başiskele’nin 37 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

Başiskele Sahili’nde bir restoranda düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün yanı sıra başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Başiskele’deki mahallelerin talep ve önerilerin dile getirildiği toplantıda, hep birlikte çözüm önerileri görüşüldü. Başiskele’de 37 mahallenin ihtiyaç ve taleplerinin görüşülerek hızla çözüme kavuşturulması konusunda fikir ve güç birliğinin önemine dikkat çekilen toplantıda, Başiskele için yapılan ve yapılacak olan projeler anlatıldı.  

Başkan Özlü toplantıda yaptığı konuşmada mahalle muhtarlarının 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ederek, “Demokrasimizin vazgeçilmez, önemli yapı taşlarından biri olan muhtarlık görevinin toplumumuzda ve devletimizin yönetim anlayışında önemli yeri vardır. Vatandaşlarımızla belediye arasında önemli bir hizmet köprüsü oluşturarak kendilerini gece gündüz demeden mahallelerine hizmet etmeye adamış muhtarlarımızla birlik içerisinde ve koordineli çalışmalarımızı özenle sürdürüyoruz. Hemşehrilerimize hizmetlerimizi yaparken “Görevden Değil Gönülden Hizmet” şiarıyla her zaman muhtarlarımızla birlikte hareketle ortak akıl oluşturarak çalışmalarımızı yapıyor, her bir muhtarımızı tek tek dinliyor, 7/24 iletişim kanallarımızı açarak diyalogumuzu sürdürüyoruz.” dedi.

Başiskele’deki birlik ve beraberliğe vurgu yapan Başkan M. Yasin Özlü, “Birlik ve beraberlik içinde bu güzel ortamda hemşehrilerimize hizmet etmekten çok memnunuz. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla, tüm birimlerimizle, genç, dinamik ve tecrübeli ekibimizle önümüzdeki dönemde daha güzel hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. Biz birlikte Başiskele’yiz.” diye konuştu.  

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, toplantıya katılım gösteren muhtarlara teşekkür ederek, günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım