HABERLER
Başkan Özlü Başiskele´de Güçlü Gönül Bağları Kuruyor
Orjinal Resim
26.11.2019 13:51:42

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Başiskeleliler ile sıkça bir araya gelerek hemşehrilerinin istek ve taleplerini birinci ağızdan dinlemeye ve gönül bağlarını güçlendirmeye devam ediyor.

Başkan Özlü göreve başladığı günden beri 7’den 77’ye tüm Başiskeleli hemşehrileriyle yakından iletişim kurarak gönüller kazanmaya devam ediyor. “Gönül Belediyeciliği”ni Başiskele’de büyük bir başarıyla sürdüren Başkan M. Yasin Özlü, vatandaşlarla sokaklarda, kıraathanelerde, çay ocaklarında, evlerinde, site toplantılarında, hasta ve yaşlı ziyaretlerinde bir araya geliyor.

HASTA VE YAŞLILARA MORAL ZİYARETLERİ

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Karakuş ile birlikte ilçenin büyüklerini ve hastaları evlerinde ziyaret etti. Başiskele’de hasta ve yaşlıları sık sık ziyaret eden Başkan Özlü, kentin baş tacı büyüklerine moral veriyor, aileleri ve yakınlarından sağlık durumları hakkında bilgiler alıyor. Hasta ve yaşlı komşularına acil şifalar dileklerini ileten Başkan Özlü, onların hayır dualarını da alıyor.

BAŞİSKELE’DE ÇAYIN KEYFİ BİRLİKTE DAHA GÜZEL

Başiskeleli hemşehrileriyle her fırsatta bir araya gelen ve çok kısa zamanda vatandaşlarla güçlü bir gönül bağı kuran Başkan M. Yasin Özlü, her gittiği yerde sıcak ve samimi bir şekilde karşılanıyor. Başiskele’yi mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak gezen esnafları ziyaret ederek hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Özlü, çay ocaklarında ve kıraathanelerde vatandaşların çay teklifini geri çevirmiyor. Kullar Tepecik Mahallesi ve Barbaros Mahallesi ziyaretlerinde Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskeleli hemşehrileriyle sıcak ve samimi ortamda karşılıklı çay içerek komşularıyla muhabbet etti.

İLÇE EKONOMİSİNE KATKI YAPAN ESNAFA ZİYARET

Başiskele’nin ekonomisine büyük katkı sağlayan ve vatandaşlara hizmet veren esnafları her zaman destekleyen ve onları hiçbir zaman yalnız bırakmayan Başkan Özlü, Barbaros Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret ederek hasbihal etti. Esnafın görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Özlü, kendilerin işlerinde kolaylıklar ve helalinden bol kazançlar diledi.        

BAŞİSKELE’DE HER KESİMİN GÖRÜŞÜNE YER VAR

Başiskele’nin yönetiminde herkesin ve her kesimin görüş ve önerisini önemseyen Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ev ve site toplantılarıyla kentte ulaşmadık kimse, gönlüne dokunmadık gönül bırakmıyor. Bu kapsamda ev ve site toplantılarına katılan Başkan Özlü, hemşehrilerinin davetlerine icabet ediyor.

Bu kapsamda Havuzlubahçe Mahallesi Kirazlıkent Konutları Sitesi’nde düzenlenen site toplantısına katılan Başkan Özlü, komşularının görüş ve önerilerini birebir dinleyerek gerekli çözüm önerilerini birlikte istişare ettiler. Toplantıda yapılan ve yapılacak projeleri, hizmetleri aktaran Başkan Özlü, "Başiskele'mizi daha yaşanabilir, daha modern bir kent haline getirmek için Başiskeleli hemşehrilerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Hep birlikte yönettiğimiz Başiskele'mize fikirleri ve görüşleriyle katkı sağlayan ve gönülden bizleri misafir eden hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz." dedi.  

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Karakuş ile birlikte Damlar Mahallesi sakinlerinden Erdoğan Meteer’in de evine misafir oldu. 

Başkan Özlü ziyaret ettiği yerlerde çocuklarla da özellikle ilgilendi ve çocuklara hediyeler verdi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım