HABERLER
Başiskele´de Hayati İnanç İzdihamı
Orjinal Resim
26.11.2019 16:58:04

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Hayatın İçindeyim’ projesi kapsamında Başiskele’de düzenlenen seminere katılan Hayati İnanç, Başiskeleliler’e önemli bilgiler verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı organizatörlüğünde Başiskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde Yeniköy Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Başiskeleliler yoğun ilgi gösterdi. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün de katıldığı programda ünlü yazar Hayati İnanç’ın sohbet ve söyleşi programını yakından takip etmek isteyen vatandaşlar salonu hınca hınç doldurdu. Salonda tüm koltukları dolduran Başiskeleliler, programı sahnede ve ayakta takip ettiler.

Hoş sohbeti ve şiirleriyle büyük beğeni toplayan Hayati İnanç, yaşanmış olaylar ışığında hayata dair katılımcılara dersler verdi. Usta yazarın engin bilgilerinden faydalanmak isteyen katılımcılar, programda şiir ziyafeti de yaşadılar. Türkçe, Arapça ve Farsça dillerde çeşitli şiirler okuyan Hayati İnanç, izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Divan edebiyatı ile günümüze ışık tutup, neleri kaybettiğimizi, neleri kazanabileceğimizi ve kültürümüzü anlatan İnanç, mizahi anlatımı ile güldürürken düşündürdü.   

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Program sonunda Hukukçu-Araştırmacı Yazar Hayati İnanç’a Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü tarafından bir tablo ve çiçek takdim edilerek günün anısına protokol üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi. Daha sonra Hayati İnanç, fuaye alanında okuyucularına kitaplarını imzaladı.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım